Hypnose Masterclasses1 op 1 mentoring voor hypnotherapeuten

1 op 1 mentoring voor hypnotherapeuten

Loop je als hypnotherapeut tegen problemen aan waar je even niet uitkomt? Heb je moeite met bepaalde problematiek of aarzel je nog te starten door onzekerheid? Vind je een goed intakegesprek lastig? Heb je het idee dat je iets gemist hebt in je opleiding? Vind je hypnotiseren nog lastig of twijfel je daar nog aan?

1 dag private mentoring met mij zal je het zetje geven dat je nodig hebt. 

10.000+ cliënten heb ik mogen ontvangen in mijn praktijken. Dat betekent zo een 15 tot 20.000 uren waarin ik bijna alle problematiek voorbij heb zien komen. 10.000+ intakegesprekken gevoerd, 10.000+ mensen in hypnose gebracht alleen al in mijn 2 praktijken. 

Ik weet hoe lastig het kan zijn om soms door te zetten wanneer er twijfels of onzekerheden zijn. Het zou jammer zijn om na alle moeite die je hebt gedaan te komen waar je nu bent en om dan af te haken.

Train 1 dag privé met mij en we zullen alles doorlopen en behandelen.

We gaan van A tot Z alles analyseren en de dingen helder krijgen.

Na zoveel sessies gedaan te hebben waarbij alles wat ik heb geleerd, nu gereduceerd is tot de werkelijke kern wat nodig is om verandering bij mensen te maken. 

Natuurlijk kun je er voor kiezen om eerst jaren, net als ik, te falen en onzeker te voelen of je kiest een shortcut. Sneller daar waar ik zou willen dat ik geweest was als ik had geweten wat ik nu wist. 

Wil je sneller en effectiever werken met meer zelfvertrouwen in wat en waarom je het doet?

Gun jezelf die ene dag en verander je manier van denken en werken. 

De dag zal duren van 9:30 tot 16:30 en is op aanvraag. 

De investering voor deze dag bedraagt 699,00, en is inclusief lunch en koffie plus eventueel verdere ondersteuning via mail of Ap gedurende 3 maanden.