Hypnose MasterclassesMasterclasses op video

1 op 1 mentoring voor hypnotherapeuten

1)De therapie middels hypnose is vaak niet voldoende. Deze masterclass gaat dieper in op wat echt belangrijk is om de verandering te maken bij je cliënten.
Deze masterclass gaat over “hoe meer succes te hebben met je cliënten” en is gebaseerd op jarenlange ervaring door vallen en opstaan.

Bekijk de trailer en Bestel de gehele video van 2,5 uur via Vimeo.

https://vimeo.com/722326475

 

2) Leer werken met ideomotorische signalen. Instructievideo die ook dieper ingaat op het werken met cliënten die heel analytisch zijn. Plus een extra deel waarin je leert werken met de signalen bij cliënten die komen om te stoppen met roken.

Het onderbewustzijn reageert automatisch indien de zintuigen geprikkeld worden. Meestal door suggesties maar ook door waarnemingen. (Zintuigen) Indien we bij de bakker iets lekkers ruiken kan het zomaar zijn dat je trek krijgt. Een bepaald liedje brengt je even terug in een speciaal gevoel of herinnering. Als je aan een doorgesneden citroen denkt kan het zijn dat je een wrange smaak krijgt en er speeksel in je mond loopt. Zo ook de eigen herinneringen en ervaringen kunnen voor een bepaald gevoel zorgen, zowel positief als negatief.

Via de zintuigen halen we informatie uit het onderbewustzijn of we geven informatie aan het onderbewustzijn (Suggesties). Het onderbewustzijn reageert dus op de zintuigen en herkent daar de meeste informatie wat ooit is geleerd (middels de zintuigen). Ogen, neus, mond, oren. Dit onderbewustzijn kunnen we ook rechtstreeks aanspreken op alles wat geleerd is, al dan wel of niet in hypnose. Met IMR werken we in hypnose. Omdat voor IMR installeren een lichte trance al voldoende is houdt dit in dat het zeer eenvoudig te bereiken is. Naarmate de trance sterker wordt zullen we uiteindelijk directe suggesties kunnen toevoegen. Het is mogelijk om in lichte trance directe communicatie te hebben met het onderbewustzijn. Directe suggesties passen we toe zodra we de staat van somnambulisme hebben bereikt. Directe communicatie is anders dan directe suggesties. Met IMR kunnen we uiteindelijk makkelijker gaan reframen of zogezegd, herkaderen.

 

Bekijk de trailer en Bestel de gehele video van 1,5  uur via Vimeo.

https://vimeo.com/722726326