Hypnose MasterclassesE-Motion-L

E-Motion-L

E-Motion-L is een techniek die is ontwikkeld door vele en vele honderden sessies te hebben doorgemaakt en daardoor uiteindelijk tot een succesvolle manier van werken is getransformeerd door Hypnosepraktijk Zeeland

De grootste belemmering in vooruitgaan in het leven zijn gedachten en emoties. Vanuit dat oogpunt is E-Motion-L ontwikkeld.

Ten onrechte spreekt men vaak van het wegnemen van emoties. Dit is een misvatting omdat we nooit emoties wegnemen maar de reactie op een emotie gaan veranderen.

 

Kunnen emoties loslaten je lichter maken?

Lichter in je hoofd en lichter in je lichaam?
Kan het loslaten van emoties je meer vrijheid geven?
Een heldere en frisse nieuwe kijk in je leven geven?

Absoluut!

Emoties als verdriet, schuldgevoel, boosheid, onmacht, minderwaardigheid, onzekerheid etc, drukken vaak als ballast op je lichaam en in je gedachten. Ze laten je vaak in onbalans zijn op de momenten je daar vatbaar voor bent.

Mentale maar ook fysieke pijnen hebben vaak hun oorzaak in opgekropte emoties.

Vermoeid, stress, angsten of vaak als je even niks om handen hebt ga je teveel nadenken en dan trigger je jezelf door in de emoties te gaan.

Je gaat op zoek naar een uitweg waardoor je emoties vaak verergeren.
Emoties wegduwen door ze te negeren, ze willen verminderen door bijvoorbeeld meer te gaan eten, snoepen, alcohol te gebruiken of te gaan roken lijkt dan een oplossing.

Maar hoe meer je onderdrukt, hoe harder je je best moet doen om de emoties “de baas” te blijven.

Resultaat: de emoties komen dan vaak harder bij je binnen en op je af.

Mensen raken vaak in een burn-out of worden depressief wanneer emoties te lang hun leven blijven beïnvloeden.

Onzekerheid, faalangst en andere angsten worden daar mede door veroorzaakt.

Emoties zijn goed, en horen er ook te zijn maar omdat iemand vaak niet weet hoe ermee om te gaan, gaat het een belemmering vormen. Als ongewenste emoties te lang aanwezig zijn wordt men ziek.

Met E-motion-L gaan we exact die emoties loslaten die je nu zwaar houden in je lichaam en je hoofd en waarop een vaak ongewenste reactie wordt gecreëerd.
We gaan gewenste en ongewenste emoties scheiden van gebeurtenissen zodat je alleen nog de focus hebt op de juiste emoties. We gaan de goede gevoelens en emoties liften en laten de ongewenste verminderen of verdwijnen.

E-Motion-L is een unieke manier om razendsnel emoties te transformeren naar vrijheid!

  • Op deze dag zullen we leren hoe we de juiste inductie gaan gebruiken en een aangepaste verdieper voor het werken met E-Motion-L.
  • Ook komt het werken met IMR aan bod. Dit omdat we makkelijker vragen en antwoorden zullen gaan krijgen.
  • We zullen op zoek gaan naar de client zijn of haar belemmeringen.
  • Future pacing
  • Herkaderen en oude gewenste of nieuwe paden gaan aanleggen.
  • We zullen E-Motion-L gaan inzetten voor andere issues zoals pijn maar ook bijvoorbeeld bij emotie-eten en andere vluchten ergens in van jouw cliënten.

E-Motion-L is een multifunctionele tool die ingezet kan worden bij vele verschillende issues. E-Motion-L is zelfs inzetbaar zonder hypnose en dat maakt het voor een nog groter publiek toegankelijk. Dit komt ook ruimschoots aan bod deze dag.

De investering voor deze dag bedraagt € 249,00 en is inclusief koffie/thee en certificaat.

Zondag 6 november van 10 tot 17 uur

Industriestraat 14 E in Goes

Schrijf je in met vermelding E-Motion-L

Neem contact met ons op